Live

Video Imagini șocante la Hong Kong. Un bărbat care i-a confruntat pe protestatari a fost incendiat

Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Două persoane sunt în stare critică după o nouă zi de proteste violente în Hong Kong. Prima persoană - un protestatar - a fost rănită luni dimineață, după ce a fost împușcată de un ofițer de poliție.

Este a treia persoană împușcată de poliție de când au început protestele, în urmă cu 24 de săptămâni. Mai târziu, un susținător pro-Beijing a fost stropit cu un lichid inflamabil și incendiat, după ce i-a înfruntat pe protestatari, potrivit CNN.

Incidentul șocant a fost filmat integral de corespondentul CNN Will Ripley. Imaginile pot fi urmărite pe contul lui de Twitter.

O sursă de poliție a declarat pentru CNN că investighează incidentul care a avut loc luni, lângă stația de metrou Ma On Shan. Bărbatul, care a suferit arsuri foarte grave, a fost internat în Spitalul Prince of Wales din districtul Sha Tin și se află în prezent într-o stare critică în Unitatea de Terapie Intensivă.

Videoclipul arată un bărbat neidentificat, neînarmat, care îi confruntă pe protestatari. El strigă la un moment spre aceștia: „Nu toți sunteți chinezi”.

O persoană care nu este surprinsă de obiectivul camerei îl stropește de la distanță cu un lichid inflamabil, apoi folosește o brichetă pentru a-i da foc.

Bărbatul a fost cuprins complet de flăcări. Nu este foarte clar când a fost stins incendiul și cum, iar medicii sunt extrem de rezervați cu privire la evoluția stării lui.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Tensiunile cresc în Georgia după protestele violente, cu 63 de arestări. Parlamentarii s-au luat iar la bătaie

Fermierii polonezi renunță la blocarea frontierelor cu Ucraina. Organizatorii spun că au ţinut cont de situația de pe frontul ucrainean

Universitatea Columbia aplică primele sancţiuni studenţilor pro-palestinieni care nu părăsesc tabăra instalată în campus

Partenerii noștri