Live

Video Mirii și toți nuntașii, arestați pentru încălcarea restricțiilor impuse în Africa de Sud din cauza coronavirusului

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Twitter/ IamMzilikazi

Viața de cuplu a început într-un mod neașteptat pentru doi tineri din Africa de Sud atunci când poliția a apărut la nunta lor.

Ofițerii primiseră informația că o nuntă avea loc duminică, în KwaZulu-Natal, chiar dacă în toată țara s-au interzis adunările publice din cauza coronavirusului. Astfel, toți cei 40 de invitați, pastorul care a oficiat ceremonia, dar și cei doi tineri proaspăt căsătoriți au fost arestați pe loc și au fost duși la o secție de poliție din Richards Bay, relatează BBC NEWS.

Tot grupul urmează să fie pus sub acuzare de către instanță în cursul zilei de luni.

O filmare postată pe o rețea socială arată momentul în care mirele își ajută soția îmbrăcată în rochie de mireasă să urce în mașina de poliție.

Identitatea celor doi tineri nu a fost făcută publică de către poliție.

Africa de Sud, care are 1.655 de cazuri confirmate de coronavirus și 11 decese, este acum în a doua săptămână de aplicare a unor măsuri foarte stricte. În țară au fost organizate unități de testare mobilă, precum și centre de testare de tip drive-through. În curând, Africa de Sud va putea testa zilnic 30.000 de oameni.

Nu este permisă nicio deplasare în afara celor esențiale și a fost instituită interdicția de cumpărare pentru alcool și țigări.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Proteste violente în capitala Georgiei: Forțele de ordine folosesc tunuri cu apă, gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc

Doi jurnaliști ruși au fost arestați pentru „extremism”, fiind acuzați că au lucrat pentru Fundația lui Aleksei Navalnîi

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Partenerii noștri