Live

Necrologul neobișnuit al unei femei, scris de copiii ei: „Nu ne va fi dor de ea”

Data publicării:
FOTO; Redwood Falls Gazette

Necrologul unei femei a devenit viral, după ce copiii acesteia au lăsat de înțeles că aceasta nu ar fi fost tocmai o persoană de admirat.

Kathleen Dehmlov a murit pe 31 mai în Springfield, Minnesota. Copiii ei au scris un necrolog, în care este povestită pe scurt viața ei, notează Independent.

Textul funebru a atras atenția internauților însă după ce copiii bătrânei decedate nu s-au ferit să recunoască faptul că fără Kathleen „lumea este un loc mai bun”.

În necrolog scrie:

Kathleen Dehmlow (Schunk) a fost născută pe 19 martie, 1938, și i-a avut ca părinți pe Joseph și Gertrude Schunk din Wabasso.

Ea s-a căsătorit cu Dennis Dehmlow la biserica Sf. Anna din Wabasso, în 1957, și a avut doi copii.

În 1962, ea a rămas însărcinată cu copilul fratelui soțului ei, Lyle Dehmlow, și s-a mutat în California.

Și-a abandonat primii doi copii, Gina și Jay, care au fost crescuți de părinții ei, domnul și doamna Schunk, în Clements.

Ea a murit pe 31 mai, 2018, în Springfield, și acum va fi judecată pentru faptele ei. Nouă, Jay și Gina, nu ne va fi dor de ea și înțelegem că lumea e un loc mai bun fără ea”.

Necrologul a strânit dezbateri aprinse pe rețelele de socializare, mulți dintre internauți acuzându-i pe copiii femeii că au fost lipsiți de respect, chiar dacă acele acuzații sunt adevărate.

Alții însă, îi laudă pe Gina și Jay pentru curajul de a spune adevărul. „Doar pentru că cineva e mort, nu înseamnă că e un sfânt și nu e nicio regulă care să spună că un copil trebuie să-și ierte părinții care s-au purtat abuziv”, scrie o utilizatoare Twitter.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

UE avertizează platformele de socializare că există riscul ca Hamas să transmită execuții în direct și le cere să protejeze cetățenii

Părinții din Israel sunt îndemnați să șteargă conturile copiilor de pe rețelele de socializare. Imaginile sângeroase pot fi dăunătoare

Ce e Shadow Work, trendul viral de pe TikTok și inspirat dintr-o carte. Psiholog: Există riscuri legate de acest fenomen

Presa din Canada cere autorităților să acționeze împotriva Facebook după decizia acesteia de a bloca știrile pe platformă

Partenerii noștri