Live

O chiriașă l-a ucis pe proprietarul locuinței cu ciocanul când acesta a aflat ce făcea femeia

Data actualizării: Data publicării:
O chiriașă l-a ucis pe proprietarul locuinței cu ciocanul FOTO: captură video NBC News

O femeie din statul Massachusetts, SUA, a fost arestată și este acuzată de crimă, după ce l-a ucis pe proprietarul locuinței în care stătea în chirie, când acesta a aflat că i-a furat peste 40.000 de dolari, falsificând cecuri bancare cu numele lui.

Xiu Fang Ke, de 43 de ani, a fost arestată și trimisă în judecată miercuri, în cazul morții lui Leonard Garber, de 65 de ani. Femeia l-ar fi bătut cu ciocanul pe Garber până acesta a murit și i-a înfășurat cadavrul într-o perdea, când acesta a aflat că a falsificat cecuri pe numele lui și i-a furat din conturi peste 40.000 de dolari, spun anchetatorii, potrivit NBC News.

Garber a fost dat dispărut de familie luni, iar poliția din Newton a trimis un echipaj la locuința lui, dar nu l-a găsit. Pentru că existau îngrijorări mari legate de starea lui de sănătate, poliția s-a întors a doua zi la casa bărbatului și atunci i-a descoperit cadavrul învelit în perdea și acoperit cu materiale de construcție și alte obiecte voluminoase.

În urma anchetei s-a stabilit că Garber și Ke „au petrecut timp împreună” și că femeia a furat cei peste 40.000 de dolari din conturi falsificându-i semnătura. Garber a aflat de furt și ar fi confruntat-o pe Ke, iar ea „l-ar fi lovit și ucis și apoi a încercat să ascundă cadavrul”.

Poliția a verificat conturile bărbatului și imaginile de pe camera de supraveghere din casă stabilind că femeia a fost singura care l-a vizitat în zilele dinaintea descoperirii cadavrului.

Potrivit procurorilor, Ke a fost chiriașa lui Garber în altă locuință pe care o deținea acesta. Dusă la audieri, ea și-a recunoscut fapta.

„În timpul interogatoriului, inculpata a recunoscut că a furat cecuri de la Leonard Garber și că l-a ucis”, a declarat procurorul adjunct Julie Kunkel în fața instanței.

Anchetatorii au stabilit că femeia avea datorii mari la jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Medicul român care și-a ucis amanta în Ungaria va fi adus în România. Dan Stamatiu este condamnat la închisoare pe viață

Un fost ministru din Kazahstan a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

Partenerii noștri