Live

Pentru că nu a plătit o factură restantă la constructor, un bărbat și-a găsit casa demolată când s-a întors din concediu

Data publicării:
Un bărbat și-a găsit casa demolată, din cauza unei facturi restante FOTO: LeicestershireLive

Un constructor a demolat o casă în timp ce familia era în vacanță, pe fondul unei dispute privind o factură neplătită. Casa se află într-o zonă foarte bună din Leicester, unde prețul mediu pentru o locuință sare de 600.000 de euro.

Zilele acestea în cartier iese în evidență o casă evaluată la peste 550.000 de euro, după ce un constructor nemulțumit a decis să strice toată munca pe care a făcut-o, după o discuție legată de o plată restantă.

Casa a rămas fără acoperiș și are câțiva pereți distruși, iar în jurul ei a fost împrăștiat o mulțime de moloz, ceea i-a nemulțumit pe vecini.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a spus pentru LeicestershireLive că el și constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani.

Bărbatul de 40 de ani a declarat pentru sursa citată: „Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spațiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiș nou și instalații noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor".

Proprietarul a explicat că, după ce a refuzat să îi plătească constructorului 4.000 de euro, acesta a părăsit clădirea fără să finalizeze lucrările.

„Plecasem în vacanță eram la 250 de kilometride casă casă când s-a întâmplat totul. Am anunțat poliția”, spune bărbatul.

Proprietarul casei este absolut scandalizat de ce i s-a întâmplat, însă și vecinii sunt foarte nemulțumiți, pentru că, spun ei, atunci când constructorul e venit să demoleze etajul pe care îl ridicase a distrus și trotuarul din zonă.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicușor Dan spune că "o să fie rău" în București la un cutremur: N-am încredere că blocurile noi respectă cerințele. ISC e catastrofal

Cinci familii din Constanța ar fi plătit mii de euro avans pentru locuințe care nu erau de vânzare. Doi bărbați, acuzați de înșelăciune

Est-europenii cu bani încep să-şi cumpere case în Occident, să se pună la adăpost de războiul lui Putin (CNN)

Insula exclusivistă în care oamenii dau case gratis, deși proprietățile pot depăși 3,6 milioane de dolari. Există însă o condiție

Partenerii noștri