Live

Un bărbat din SUA dat dispărut de două luni căzuse, de fapt, într-o mașină de tocat de la locul de muncă, spun anchetatorii

Data actualizării: Data publicării:
Duncan Alexander Burrell-Gordon FOTO: arhiva de familie

Un tânăr de 20 de ani care a dispărut în urmă cu două luni a murit după ce a căzut într-o mașină de tocat din fabrică de reciclare din Carolina de Sud unde lucra, spun legiștii.

La începutul lunii mai, Duncan Alexander Burrell-Gordon, 20 de ani, a fost dat dispărut de familia lui. Ultima dată fusese văzut la locul de muncă, o fabrică de reciclare industrială din Greer, Carolina de Sud. Rusty Clevenger, legistul șef din regiune, a declarat la finele săptămânii trecute că urme de sânge și bucăți mici de carne umană au fost găsite la mașina la care lucra Burrell. După ce a efectuat un test ADN al sângelui uscat, s-a confirmat că acesta se potrivește cu cel al părinților tânărului dispărut, potrivit The Independent.

Medicul legist, care a ajuns la locul de muncă al lui Burrell la mai bine de o lună după dispariție, a mai precizat că mașina în cauză, de mărunțit plastic, a fost inspectată de trei ori până să o analizeze el, inclusiv de către tatăl bărbatului decedat, însă nu s-a descoperit nimic suspect.

Clevenger a găsit urmele biologice sub o bandă transportoare.

Mașina de tocat la care lucra tânărul este capabilă să mărunțească chiar și deșeuri metalice, deși ea era folosită pentru plastic.

Legistul a mai spus că în afara urmelor de sânge a mai descoperit și bucăți microscopice de piele și de os.

Incidentul este investigat acum și de Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a se stabili dacă au fost încălcate normele în vigoare privind siguranța la locul de muncă.

Biroul șerifului din Spartanburg a deschis un nou dosar în cazul lui Duncan Alexander Burrell-Gordon, însă nu a precizat dacă incidentul este tratat ca un accident de muncă sau omucidere.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Stormy Daniels depune mărturie în procesul cu Trump: „M-a provocat să-l pleznesc la fund”

Un bărbat și-a ucis soția pentru că nu își mai permitea să plătească pentru tratamentul ei medical

Remus Pricopie: „E fundamental ca România să rămână un stat pivot al democraţiei şi să fie condusă de oameni serioşi”

Încă un american a fost arestat în Rusia. A fost acuzat că a băut și apoi a ieșit afară dezbrăcat

Partenerii noștri