Live

Un bărbat s-a aruncat în cascada Niagara și a supraviețuit

Data publicării:
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Un bărbat care s-a aruncat voluntar în mijlocul puternicelor căderi de apă ale cascadei Niagara a fost găsit în siguranţă la peste 50 de metri în aval, a anunţat miercuri poliţia canadiană, relatează AFP.

Poliţia din cadrul Niagara Parks a primit un apel, în dimineaţa zilei de marţi, la ora locală 04:00, care semnala prezenţa unui „om în situaţie de criză" în amonte de faimoasele căderi de apă, potrivit Agerpres.

La sosirea poliţiei, persoana respectivă escalada barierele de protecţie şi apoi s-a aruncat în apă, au precizat autorităţile într-un mesaj publicat pe Twitter.

În urma căutărilor efectuate la baza cascadei, bărbatul a fost găsit în siguranţă pe o stâncă "cu răni care nu prezentau un risc pentru supravieţuirea sa" şi a fost transferat apoi la spital pentru îngrijiri, a indicat poliţia.

Bărbatul, care s-a aruncat în apă din partea canadiană a cascadei Niagara, la graniţa cu Statele Unite, a supravieţuit unei căderi de aproximativ 57 de metri.

Identitatea sa nu a fost dezvăluită de poliţie.

Este a doua persoană care a reuşit să supravieţuiască, fără elemente de protecţie, după o cădere în cascadă, după un american care a avut o tentativă de sinucidere în 2003, potrivit canalului canadian CBC.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ambasadorul Canadei: România nu trebuie să se considere o țară mică în fața unei amenințări mari. Întreaga Alianță ar fi în spatele ei

Se extind mișcările propalestiniene. Studenții canadieni au instalat tabere în marile universități. 200 de arestări la UCLA, în SUA

Iohannis a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre NATO

O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

Partenerii noștri