Live

Un bebeluș, găsit în timp ce mergea de-a bușilea, în mijlocul străzii. Cum explică mama copilului

Data actualizării: Data publicării:

Scene incredibile în New York. Un bebeluş a fost găsit în timp ce mergea de-a bușilea, pe mijlocul străzii, printre maşini.

Fetiţa de numai nouă luni a fost observată, din fericire, la timp de trecători, care i-au sărit în ajutor și au alertat imediat Poliția.

După câteva ore a fost identificată și mama fetiţei. Habar nu avea cum a ajuns cea mică pe stradă. Le-a spus poliţiştilor că a observat cu stupoare că fiica ei, pe care o ştia legată în scaunul de copil, pe bancheta din spate a maşinii, a dispărut şi că atunci s-a întors din drum să o caute.

Martorii cred, însă, că femeia a încercat să-şi abandoneze copilul. Mama a fost pusă sub acuzare pentru punerea în pericol a unui minor, iar autorităţile i-au luat toţi cei patru copii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

NYT: Trump va fi protejat de Secret Service și dacă ajunge în închisoare. Oficialii din servicii au discutat despre acest scenariu

Cresc tensiunile la protestele pro-palestiniene de la universitățile de top americane. 130 de persoane au fost arestate la NYU

Ce a spus primul martor din procesul penal al lui Trump. Fostul președinte acuză că e persecutat politic cu „procesele lui Biden”

Partenerii noștri