Live

Un episcop a fost înjunghiat într-o biserică din Sydney. Slujba era transmisă online

Data actualizării: Data publicării:
Atac cu armă albă într-o biserică din Sydney. Foto: Captură video

Un episcop și alte câteva persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în Sydney. Slujba era transmisă online, relatează presa locală, potrivit BBC.

Incidentul s-ar fi întâmplat luni într-o suburbie din Sydney. Poliția a spus că a răspuns la un apel potrivit căruia mai multe persoane ar fi fost înjunghiate.

„Persoanele rănite au suferit răni care nu pun viața în pericol și sunt tratate de medicii de pe ambulanță”, a declarat poliția într-un comunicat.

Poliția a adăugat că un bărbat a fost arestat.

Nu a fost imediat clar ce armă a fost folosită în atac, despre care se spune că s-a întâmplat la Biserica Hristos Bunul Pastor.

Înjunghierea are loc la câteva zile după ce șase persoane au fost ucise într-un mall din același oraș. Atacatorul a fost împușcat ulterior de un polițist. Nu există nicio informație că cele două evenimente ar avea legătură.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat lângă parcul Crângași din București au fost arestați preventiv

Erdogan confirmă în prezenţa premierului grec transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul în moschee. „Rămâne deschisă tuturor”

Casa Albă avertizează că Rusia își va intensifica atacurile în Ucraina și va încerca să creeze o "zonă tampon" de-a lungul graniţei

Zelenski îl numește pe Putin „nazist”, după ce acesta a lansat un atac masiv în Ucraina înainte de Ziua Victoriei (Politico)

Partenerii noștri