Live

Un fost boxer a devenit erou după ce a oprit deturnarea unui avion

Data actualizării: Data publicării:

În noaptea de vineri spre sâmbătă, fostul boxer Tarik Sahibeddine a reușit să împiedice un bărbat să intre în cabina unui avion Lufthansa și să-l deturneze. 

Tarik Sahibeddine, un fost boxer francez, se afla la bordul aeronavei Lufthansa care zbura pe ruta Munchen-Paris, când un pasager a vrut să intre în cabina de pilotaj. Fostul campion a încercat să discute cu pasagerul și să-l calmeze, fără rezultat. Bărbatul a devenit agresiv și a încercat să intre în cabină pentru a-l forța pe pilor să întoarcă aeronava, scrie airlive.net.

„Mi-a spus că vrea să întoarcă avionul pentru a ajunge la Munchen pentru a-și lua prietenii, care rămăseseră pe aeroport”, a povestit fostul campion al Franței.

Sportivul a reușit să-l doboare la pământ pe pasager chiar înainte ca acesta să intre în cabină. Pasagerul recalcitrant a fost imobilizat până la aterizarea pe aeroportul Charles-de-Gaulle din Paris, unde a fost preluat de autoritățile franceze.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Eurodeputații cer mai multe sancţiuni împotriva Belarusului, inclusiv suspendarea de la competițiile sportive internaționale

Rusia livrează 500 de milioane de dolari Belarusului pentru a-l ajuta pe Lukașenko să treacă peste sancțiunile UE

Liderii UE aprobă impunerea de noi sancțiuni pentru Belarus și cer eliberarea imediată a lui Roman Protasevici și a prietenei lui

Cum a reacționat Rusia în scandalul deturnării avionului de către Minsk

Partenerii noștri