Live

Un francez a câștigat peste 2,6 milioane de euro într-un cazino după ce a pariat 2 euro

Data publicării:
Norocosul câştigător este un „jucător ocazional” care locuieşte în nordul Franţei. Foto: Pasino St Amand les Eaux/Facebook

Un francez în jurul vârstei de 30 de ani a câştigat peste 2,6 milioane de euro, duminică seară, într-un cazinou din nordul Franţei, după ce a pariat suma de 2 euro, au anunţat reprezentanţii acelui local specializat în jocuri de noroc, informează AFP, potrivit Agerpres.

„2.626.909,12 euro! E o nebunie! Marele premiu Megapot a fost câştigat în această seară la Pasino din Saint-Amand-les Eaux la maşina de joc 297”, se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a cazinoului francez.

Norocosul câştigător este un „jucător ocazional” care locuieşte în nordul Franţei şi care a pariat suma de 2 euro, a precizat aceeaşi companie într-un comunicat.

Marele premiu Megapot se bazează pe „165 de maşini de joc conectate între ele în 38 de cazinouri, care acumulează pariurile simultan. Fiecare dintre ele contribuie la o sumă comună, care, în cazul combinaţiei maximale, permite câştigarea unui 'Super Jackpot'”, a adăugat compania franceză.

În ultimii 10 ani, acest sistem a generat „66 de câştigători, din care 31 au obţinut peste 1 milion de euro, şi câştiguri totale de peste 74 de milioane de euro”.

Pe 1 ianuarie, la cazinoul din Saint-Malo, un oraş din vestul Franţei, o femeie aflată în jurul vârstei de 40 de ani a câştigat peste 200.000 de euro după ce a pariat 80 de eurocenţi la un joc de noroc de tip slot-machine (maşină cu fise).

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Putin a depus oficial jurământul pentru noul mandat până în 2030. La inaugurare a vorbit despre război: „Împreună vom câștiga”

Mireille Mathieu, Sophie Marceau, Luc Besson, Salma Hayek între celebrităţile invitate la dineul în onoarea lui Xi Jinping la Paris

Franța a criticat relația comercială cu China chiar în timpul vizitei dictatorului Xi Jinping: „Suntem departe de echilibru”

Xi Jinping e în Europa pentru prima oară după cinci ani și s-a întâlnit la Palatul Élysée cu Macron și șefa UE. Mizele acestei vizite

Partenerii noștri