Live

Un pescar din Noua Zeelandă a scos din ocean un bebeluș: „Am crezut că e o păpușă”

Data publicării:
Copilul a fost văzut în apă de un pescar | Foto: Shutterstock

Un pescar din Noua Zeelandă a salvat din ocean un băiețel de 18 luni, incident descris drept un „miracol ciudat”, scrie BBC News.

Gus Hutt se afla la pescuit pe plaja Matata, din North Island, când a văzut ceva plutind pe suprafața apei. La început, bărbatul a crezut că este o păpușă, însă și-a dat seama că este vorba de un copil abia atunci când micuțul a scos un scâncet.

Copilul fugise din cortul în care stătau părinții lui și a ajuns în apă, de unde nu a mai reușit să iasă.

„Am crezut că e o păpușă. Chiar și când m-am întins să îl apuc de braț tot aveam impresia că e o păpușă. Avea chipul ca de porțelan, cu părul scurt ud, dar apoi a scâncit și mi-am dat seama că este un copil și este în viață”, a declarat pescarul.

Pescarul povestește că abia ajunsese pe plajă. „Plutea pe apă...se ducea. Dacă aș fi întârziat un minut nu l-aș fi văzut. A avut noroc, dar asta înseamnă că nu îi sunase ceasul încă”, a mai spus bărbatul.

Micuțul se afla la plajă împreună cu părinții lui, care instalasera un cort. Pentru că se bucura foarte mult să fie la plajă, copilul a deschis fermoarul cortului să iasă pe nisip. Într-un moment de neatenție a părinților, el a fugit în apă și a fost luat de curenți.

Mama copilului a țipat de fericire când a aflat că băiețelul este în viață. „A fost un șoc pentru toată lumea. Au avut noroc. Putea să fie un incident tragic. Este un miracol ciudat”, a declarat Rebecca Salter, proprietarul terenului de camping.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un berbec a fost omorât de poliţiști după ce ar fi ucis un cuplu de vârstnici în Noua Zeelandă

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelandă au provocat revoltă: „Ce au folosit? Rachete?”

Momente emoționante la Botoșani: Aryan s-a întâlnit cu polițiștii care l-au salvat din pădure și a primit cadouri de la ei

Aryan, copilul salvat miraculos după 25 de ore, a fost externat și merge acasă. Mama copilului: Se simte bine, au fost momente dificile

Partenerii noștri