Video Momente emoționante la Botoșani: Aryan s-a întâlnit cu polițiștii care l-au salvat din pădure și a primit cadouri de la ei

Data publicării:
aryan s-a intalnit cu politistii
Aryan a venit împreună cu părinții săi la un eveniment organizat în centrul orașului Botoșani cu ocazia Zilei Poliției. FOTO: Captură Digi24/ IPJ Botoșani

Întâlnire emoționantă la Botoșani. Aryan, copilul de doi ani găsit în pădure după mai bine de 24 de ore de căutări, s-a întâlnit luni cu salvatorii săi. A stat de vorbă cu cei trei polițiști, care i-au oferit și cadouri.

Aryan a venit împreună cu părinții săi la un eveniment organizat în centrul orașului Botoșani cu ocazia Zilei Poliției, unde s-a întâlnit cu cei trei polițiști care l-au găsit în pădure și a vrut să le mulțumească.

A primit în dar de la ei o jucărie, o autospecială de poliție, au stat de vorbă și au făcut fotografii.

Părinții lui vor să plece împreună cu Aryan în Anglia, dar spun că nu se grăbesc și că așteaptă ca băiețelul să depășească trauma prin care a trecut.

Aryan a dispărut pe 17 martie. Copilul din localitatea Tudora se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, şi a părăsit locuinţa respectivă, iar cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească. A fost căutat timp de 25 de ore de sute de persoane - forțe de ordine și voluntari - fiind găsit în pădure, la 3 kilometri de casă, în apropierea unui schit.

Micuțul a înfruntat pericole care ar speria și un adult: frig, foame, animale sălbatice.

„Am văzut lupul”, a spus băiețelul.

El a povestit că și-a făcut culcuș în timpul nopții din câteva crengi, că i-a fost frig și că a plouat. După ce le-a spus reporterilor despre aventura lui, Aryan a izbucnit în lacrimi, în brațele mamei.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri