Live

Pedro Sanchez are COVID. Premierul spaniol a fost la Adunarea Generală a ONU

Data actualizării: Data publicării:
Premierul spaniol Pedro Sanchez, la Adunarea Generală a ONU. Foto: Profimedia Images

Premierul spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că a fost depistat pozitiv la COVID-19 şi şi-a suspendat temporar programul, la câteva zile după ce a participat la Adunarea Generală a Naţiunilor Unite de la New York.

''În această dimineaţă am fost testat pozitiv la COVID-19", a anunţat premierul duminică pe Twitter, precizând că îşi anulează sosirea la ''Sărbătoarea trandafirului'' a Partidului socialiştilor din Catalonia (PSC), organizată duminică la Gava, în apropiere de Barcelona (nord-est).

''Voi continua să lucrez cu extremă prudenţă", a adăugat Sanchez, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Acest anunţ vine la două zile după ce s-a întors de la New York, unde a participat la mai multe evenimente în cadrul celei de-a 77-a Adunări Generale a ONU, alături de numeroşi şefi de stat şi de guvern.

Şeful guvernului spaniol nu a precizat deocamdată dacă va continua să participe la evenimentele prevăzute pentru restul săptămânii.

Vineri, el urma să primească la Alicante (sud-est) opt şefi de stat şi de guvern din ţările sudice ale Uniunii Europene, cu ocazia unei reuniuni a forumului Med-7.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Secretarul gerneral al ONU cere încetarea „imediată” a focului în Fâșia Gaza, pentru a evita o „catastrofă umanitară colosală”

Sute de morți au fost descoperiți în gropi comune din jurul spitalelor din Gaza. ONU cere găsirea vinovaților

Mahmoud Abbas salută rezoluția pentru aderarea Palestinei la ONU și cere guvernului SUA să "nu mai ia partea ocupaţiei israeliene”

Adunarea Generală a Națiunilor Unite susține aderarea deplină a Palestinei la ONU. Rezoluția a fost adoptată cu 143 de voturi

Partenerii noștri