Live

Prim-ministra Serbiei este prima șefă de guvern din Europa care se vaccinează împotriva Covid-19 cu serul Pfizer/BioNTech

Data publicării:
Ana Brnabic a fost vaccinată împotriva Covid-19, devenind prima șefă de guvern din Europa care primește serul Pfizer/BioNTech. Foto: Captură Twitter/Ana Brnabic

Ana Brnabic, prim-ministra Serbiei, a devenit prima șefă de guvern european care se vaccinează împotriva coronavirusului cu serul Pfizer/BioNTech, relatează CNN.

Șefa guvernului de la Belgrad a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat împotriva Covid-19 și a îndemnat populația să facă același lucru în momentul în care vaccinul va fi disponibil.

„Sunt onorată să fiu prima prim-ministră din Europa care se vaccinează. Vaccinarea reprezintă un pas imens în această luptă (n. red. – cu pandemia)”, a scris ea pe Twitter.

Vaccinul Pfizer/BioNTech urmează să ajungă și în țările Uniunii Europene în următoarele zile, iar campania de vaccinare europeană va începe oficial și simultan în toate țările UE în 27 decembrie.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cutremur la granița României, marți dimineață

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Xi Jinping va face un turneu european în luna mai. Ce țări va vizita liderul de la Beijing

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Partenerii noștri