Live

Regina Elisabeta a II-a nu a mai participat la un eveniment religios. Anunțul Casei Regale: „Regina nu se simte bine azi”

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Regina Elisabeta a II-a nu a putut asista joi la un eveniment oficial prevăzut cu mult timp înainte din cauze unei stări de indispoziţie, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat citat de AFP, scrie Agerpres

Suverana britanică în vârstă de 92 de ani urma să asiste la o ceremonie religioasă oficiată la catedrala Saint Paul, cu prilejul comemorării a 200 de ani a Ordinului Saint Michel şi Saint George.

"Regina nu se simte bine azi şi a decis să nu asiste la această ceremonie", notează palatul subliniind că suverana britanică va fi înlocuită de ducele de Kent.

Elisabeta a II-a lipseşte rareori de la evenimente oficiale, ultima oară fiind la sfârşitul anului 2016 când o răceală severă a împiedicat-o să participe la slujba de Crăciun.

Regina onorează în fiecare an sute de angajamente, însă ea a decis să-şi restrângă participările delegând patronajul organizaţiilor caritabile fiului său, prinţul Charles şi nepoţilor ei, William şi Harry, care o reprezintă tot mai des la evenimentele oficiale.

Soţul reginei, prinţul Philip în vârstă de 97 de ani, a decis anul trecut să se retragă complet de la astfel de evenimente.

În primăvară, Elisabeta a II-a a fost supusă unei operaţii de cataractă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Răspunsul prințului William când a fost întrebat de o femeie despre starea lui Kate

Guvernul britanic vrea să trimită 5.700 de imigranți în Rwanda, dar peste jumătate din ei sunt de negăsit

Regele Charles și-a reluat activitățile publice. Vizibil emoționat, el vizitează un centru medical unde sunt tratați pacienți cu cancer

Prințul William și Kate au făcut publică o fotografie nevăzută până acum, pentru a sărbători 13 ani de căsătorie

Partenerii noștri