Live

Gafă de proporţii pentru o membră din echipa lui Trump, în încercarea de a susține teoriile șefului de la Casa Albă. Mii de reacții

Data publicării:
Kellyanne Conway și Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Kellyanne Conway, om de bază în echipa lui Donald Trump, s-a făcut de râs în direct la TV. Femeia spune că cifra 19 din COVID-19 vine de la faptul că au mai fost alte 18 pandemii până acum. Pandemia COVID-19 vine de la anul apariţiei, decembrie 2019, şi e prima de acest gen. Alte două epidemii asemănătoare, dar la scară mai mică, au mai avut loc, SARS şi MERS, scrie Mediafax.

Kellyanne Conway, membră a echipei lui Donald Trump, s-a făcut de râs în direct la TV în timp ce apăra decizia preşedintelui american de a retrage finanţarea Statelor Unite pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Trump acuza apropierea OMS faţă de China, ţara de unde se presupune că a apărut coronavirusului.

Conway încerca să susţină decizia lui Trump, însă a gafat. "Este COVID-19, nu COVID-1, oameni buni, aşa că ai crede că oamenii din conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii ştiu fapte, cifre şi au controlul situaţiei", a spus ea la Fox News, televiziunea prietenă preşedintelui.

Au curs mii de reacţii pe Twitter şi chiar şi legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a oferit să-i explice de la ce vine denumirea COVID-19. "Kellyanne are dreptate, oamenii ar trebui să stăpânească fapte. Şi ea e clar unul din acei oameni. CO vine de la Corona, VI de la Virus, D de la „disease (boală – n.red.)” iar 19 de la 2019. E clar acum Kellyanne Conway?", e mesajul fostei jucătoare.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Partenerii noștri