Live

O femeie a locuit trei ani cu cadavrul mamei într-un apartament de două camere

Data actualizării: Data publicării:
Atac armat în centrul orașului Orlando, șapte oameni au fost răniți. Foto: Gulliver/ Getty Images

O femeie din Texas a fost arestată după ce polițiștii au descoperit rămășițele mamei sale în apartamentul de două camere, pe care aceasta îl împărțea cu fiica ei, potrivit BBC.

Polițiștii cred că bătrâna, în vârstă de 71 de ani, a căzut și s-a accidentat, în 2016. Fiica ei, în vârstă de 47 de ani, nu i-ar fi acordat ajutorul necesar, așa că femeia a murit din cauza unor lovituri care, dacă sunt tratate la timp, nu amenință viața.

Scheletul bătrânei a fost descoperit într-unul dintre cele două dormitoare ale apartamentului. Fiica bătrânei și fata ei, în vârstă de 15 ani, dormeau într-un dormitor apropiat.

Nepoata femeii decedate avea sub 15 ani în momentul accidentului, astfel că mama ei a fost acuzată și de „traumatizarea unui copil”.

Adolescenta este acum în grija unor rude, iar mama ei riscă până la 20 de ani de închisoare, dar și o amendă de 10.000 de dolari.

Polițiștii spun că bătrâna era un membru respectat în comunitate, lucrând ca secretară și asistentă de predare la o școală, timp de 35 de ani.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alertă într-un stat din SUA, din cauza poluării masive. Autoritățile le-au cerut oamenilor să nu-și mai folosească mașinile

O femeie a fost dată dispărută în Texas. După câteva zile, rămășițele ei au fost găsite în gura unui aligator

Înainte și după. Cum se văd din satelit localitățile din Texas devastate de furtuna cu forța unui uragan, cu rafale de peste 120km/oră

Transmisiune specială Digi24 din SUA. Cum se fabrică avioanele de luptă F-35. Imagini din Texas cu aeronavele de atac

Partenerii noștri