Live

A fost găsit bărbatul din poza devenită virală după incendiul de la Notre-Dame

Data publicării:
Foto: Brooke Windsor/Twitter

Bărbatul care se juca cu o fetiță, în fața Catedralei Notre-Dame din Paris, chiar înainte de izbucnirea incendiului, a fost găsit. Fotografa care a surprins imaginea a pornit o campanie virală pe Twitter, încercând să îi găsească pe cei doi, pentru a le face cadou poza iconică, scrie BBC News.

Fotografa Brooke Windsor spune că a făcut poza cu aproximativ o oră înainte de izbucnirea incendiului care a devastat Catedrala Notre-Dame. În imagine, un tată se joacă cu fetița lui, chiar în fața edificiului istoric.

„Am vrut să împărtășesc și cu ei această amintire”, a declarat Brooke pentru BBC. Tânăra în vârstă de 23 de ani a publicat imaginea pe Twitter și a cerut ajutorul internauților pentru a-l găsi pe bărbatul din poză. În doar câteva ore, imaginea a fost redistribuită de peste 240.000 de ori și apreciată de 467.000 de persoane.

În cele din urmă, demersul său a avut succes. Fotografa a reușit să îi găsească pe cei doi.

„Căutarea a luat sfârșit. Fotografia a ajuns la tată și fetiță. El a ales să își păstreze anonimitatea și mi-a transmis un mesaj: «mulțumesc pentru acea fotografie frumoasă, o să găsim un loc special pentru ea». Vreau să le mulțumesc și eu tuturor celor care au distribuit fotografia și mi-au adresat complimente”, a scris fotografa Brooke Windsor pe Twitter.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Situație scăpată de sub control în Noua Caledonie, care arată ca după război. Macron a convocat iar Consiliul de Securitate

Violențe și proteste în Noua Caledonie, sute de persoane arestate, drumuri baricadate. "Totul, în proporţie de 80%, e distrus"

Valuri de căldură catastrofale și orașe scufundate: Cum va arăta lumea dacă vom depăși pragul climatic de 3 grade Celsius

Vijeliile au făcut ravagii. O casă a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Mașini luate de ape, găsite la un kilometru distanță

Partenerii noștri