Live

Franța. Poliţişti bătuţi în noaptea de Revelion

Data actualizării: Data publicării:

În Franţa, doi poliţişti care au fost chemaţi să aplaneze un scandal, au fost bătuţi în plină stradă în noaptea de Revelion. S-a întâmplat într-o suburbie din Parisului, iar agresiunea a fost filmată chiar de huliganii care mai apoi s-a lăudat cu ea pe internet. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

În imagini, apare o femeie poliţist la pământ pe care mai mulţi bărbaţi o lovesc. Deşi nu se vede pe filmare, aceeaşi soartă a avut-o şi colegul ei. După ce i-au bătut pe poliţişti, huliganii le-au vandalizat şi maşina. Oamenii legii au fost salvaţi din mâinile atacatorilor de colegii lor, iar acum se află în spital.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a promis, pe Twitter, că "vinovaţii pentru acest linşaj criminal asupra poliţiştilor aflaţi la datorie" vor fi "găsiţi şi pedepsiţi".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Macron face apel pentru o apărare europeană mai puternică: „Europa ar putea muri, nu suntem echipaţi pentru a face faţă riscurilor”

Emmanuel Macron a jucat un meci în scop caritabil cu fotbaliști celebri. Președintele Franței a dat chiar gol din penalty

Macron dezvăluie „planurile B și C” în cazul unor amenințări teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris

Franța a interceptat rachete lansate de Iran asupra Israelului, anunță Macron: „La cererea Iordaniei”

Partenerii noștri