Live

O ghicitoare i-a prezis lui Kate Middelton că se va căsători cu un domn foarte bogat, pe nume William

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Kate Middelton a jucat, pe când era la şcoală, într-o piesă de teatru în care o ghicitoare i-a prezis că se va căsători cu un bărbat foarte bogat, pe nume William, şi că va locui la Londra, relatează ziarul spaniol ABC.

Piesa de teatru, pusă în scenă pe când Kate avea 13 ani, a ieşit la lumină graţie unui videoclip în care Kate este văzută jucându-şi rolul la şcoala St Andrew din Buckhold. În imagini se vede cum actuala soţie a prinţului William, îmbrăcată într-o bluză albă şi purtând pe cap o coroniţă de flori, este luată de mână de o ghicitoare, care îi citeşte în palmă că în curând va cunoaşte un tânăr arătos, „un domn bogat care se va căsători cu tine”, îi spune femeia.

Ghicitoarea îi prezice de asemenea că va trăi la Londra. „Este tot ceea ce mi-am dorit vreodată”, răspunde personajul lui Kate. Multe dintre lucrurile pe care i le spune ghicitoarea chiar s-au împlinit. Prinţul William şi Kate Middelton s-au cunoscut la colegiul St Salvator's Hall în 2001. Nouă ani mai târziu, şi după câteva despărţiri, cei doi s-au căsătorit.

La doi ani după căsătorie, s-a născut primul lor copil, prinţul George, iar la 2 mai 2015, s-a născut prinţesa Charlotte. Acum, fericitul cuplu aşteaptă cu nerăbdare naşterea celui de-al treilea copil.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Zaharova amenință cu nucleara: Rusia va răspunde dacă Ucraina va lovi teritoriul rus cu arme britanice

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Marea Britanie dă voie Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele pe care i le dă. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

Iranul anunță sancțiuni împotriva SUA și Marii Britanii pentru că au ajutat Israelul

Partenerii noștri