Live

O turistă britanică a dispărut în timp ce era în vacanță, în Grecia. Femeia ieșise la alergat

Data actualizării: Data publicării:
FOTO; Facebook

Dispariție învăluită în mister într-o celebră destinație turistică din Grecia. O turistă britanică este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

Iubitul acesteia povestește că femeia a ieșit la alergat, luni dimineață și de atunci nu mai știe nimic de ea.

Cei doi se aflau în vacanță pe insula Icaria, în Marea Egee, iar luni seară ar fi trebuit să se întoarcă în Cipru, acolo unde locuiesc.

Femeia, astrofizician de profesie, este căutată acum de un dispozitiv impresionant, zeci de polițiști și voluntari, drone cu sisteme de termoviziune și elicoptere.

Miercuri, căutările au fost extinse și pe o insulă din apropiere, după ce au localizat acolo semnalul de la mobilul femeii. Sunt analizate, de asemenea și niște pete de sânge găsite în camera de hotel.

Este al doilea caz de anul acesta, când o turistă străină dispare în timpul vacanței în Grecia. Luna trecută, o americancă a dispărut în Creta, tot în timp ce se afla la alergat. Trupul său a fost găsit după câteva zile într-un fost buncăr nazist. Înainte de a fi ucisă, anchetatorii au stabilită că femeia fusese violată.

Editor web: Cristina Tudor

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Croaziera în care oaspeții pot călători nud. Cât costă inedita experiență și ce reguli trebuie să urmeze pasagerii

"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Semnificația zilei de 1 Mai. Cum s-a transformat Ziua Muncii într-o sărbătoare a relaxării

O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral doar cu îmbrăcăminte de vară și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

Partenerii noștri