Live

The Times: Theresa May ar putea să demisioneze vineri

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Şefa guvernului britanic Theresa May este aşteptată să îşi anunţe vineri plecarea din funcţie, scrie joi cotidianul The Times, fără a cita surse, potrivit agenţiei Reuters.

Theresa May va rămâne prim-ministru pe perioada procesului în două etape prin care va fi desemnat succesorul său la conducerea Partidului Conservator, scrie cotidianul londonez.

Ultimii doi candidaţi care vor rămâne în cursă se vor confrunta într-un vot final al celor 125.000 de membri ai Partidului Conservator.

Potrivit unui sondaj al YouGov publicat miercuri, Partidul Conservator al Theresei May ar urma să obţină, la alegerile europene de joi, un dureros loc cinci (7%), cu nu mai puţin de 30 de puncte în spatele Partidului Brexit al lui Nigel Farage, dat în frunte, în faţa liberal-democraţilor (19%), a Partidului Laburist (13%) şi a Verzilor (12%).

În editorialul de joi, cotidianul Daily Telegraph, unul din cele mai influente în rândul votanţilor conservatori, scrie că, cu cât Theresa May va rămâne mai mult timp în fruntea acestui partid, „cu atât mai mare va fi contaminarea” imaginii acestuia.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Zaharova amenință cu nucleara: Rusia va răspunde dacă Ucraina va lovi teritoriul rus cu arme britanice

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Marea Britanie dă voie Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele pe care i le dă. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

Iranul anunță sancțiuni împotriva SUA și Marii Britanii pentru că au ajutat Israelul

Partenerii noștri