Live

Video. Bătaie violentă pentru ciocolată, în Franța

Data publicării:

Ciocolata la reduceri a produs haos în mai multe magazine din Franţa. Zeci de oameni aproape că s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe cât mai multe bucăţi din îndrăgitul desert.

Angajaţii magazinelor au povestit pentru presa franceză că, în unele cazuri, nici nu au apucat să pună ciocolata pe rafturi, ci le-a fost smulsă din mâini de clienţii nerăbdători.

Martorii spun că au văzut o femeie cu părul smuls, o altă persoană, lovită în zona capului şi o alta era zgâriată pe mâini.

Unele magazine au fost nevoite chiar să cheme poliţia pentru a pune calma spiritele.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Putin a depus oficial jurământul pentru noul mandat până în 2030. La inaugurare a vorbit despre război: „Împreună vom câștiga”

Mireille Mathieu, Sophie Marceau, Luc Besson, Salma Hayek între celebrităţile invitate la dineul în onoarea lui Xi Jinping la Paris

Franța a criticat relația comercială cu China chiar în timpul vizitei dictatorului Xi Jinping: „Suntem departe de echilibru”

Xi Jinping e în Europa pentru prima oară după cinci ani și s-a întâlnit la Palatul Élysée cu Macron și șefa UE. Mizele acestei vizite

Partenerii noștri