Live

VIDEO. Jean-Claude Juncker a imitat mișcările de dans ale Theresei May

Data publicării:

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a reuşit să provoace râsetele asistenţei la o conferinţă organizată la Bruxelles, prin câteva mişcări de dans înainte de a-şi începe discursul, el părând să o imite pe şefa executivului britanic Theresa May, care a făcut acelaşi lucru săptămâna trecută înaintea intervenţiei sale la congresul Partidului Conservator, transmite Reuters.

În urmă cu cinci zile, Theresa May a urcat degajată pe scenă pe acordurile cântecului 'Dancing Queen', al legendarei trupe suedeze ABBA, o autoironie legată de o călătorie recentă în Africa de Sud unde ea a dansat cu elevii.

La respectiva conferinţă organizată luni la Bruxelles, Juncker nu şi-a putut începe discursul din cauză că de pe hol continua să se audă muzică. Ridicându-şi ochii din hârtiile sale, preşedintele Comisiei Europene şi-a desfăcut larg braţele şi a început să-şi mişte umerii şi şoldurile pe ritmul muzicii.

Câteva secunde au fost suficiente pentru a provoca o cascadă de râsete în sală, Jean-Claude Juncker oferind în schimb un zâmbet larg.

Publicaţia britanică Daily Mail (pro-Brexit) a estimat că Juncker pare că 'a râs' de Theresa May, în timp ce comentariile online au reflectat furia faţă de refuzul Uniunii Europene de a accepta termenii propuşi de guvernul May pentru ieşirea Marii Britanii din blocul comunitar.

Un purtător de cuvânt al preşedintelui CE a afirmat că reprezentaţia sa spontană nu „a vizat pe nimeni” şi a repetat că Juncker acordă un „mare respect” şefei executivului britanic.

Sursa: Agerpres

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Josep Borrell avertizează că Rusia e o amenințare existențială pentru Europa: „Dacă va avea succes, Putin nu se va opri în Ucraina”

Zaharova amenință cu nucleara: Rusia va răspunde dacă Ucraina va lovi teritoriul rus cu arme britanice

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Marea Britanie dă voie Ucrainei să lovească în interiorul Rusiei cu armele pe care i le dă. Promisiunea lui David Cameron, la Kiev

Partenerii noștri