VIDEO. Theresa May, de neoprit: a dansat din nou, de data aceasta pe ritmuri ABBA

Data actualizării: Data publicării:
theresa dansatoarea

Premierul Marii Britanii, Theresa May, și-a etalat încă o dată „diplomația dansului”, de data aceasta la o conferință a Partidului Conservator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o mostră de autoironie, șefa executivului de la Londra și-a făcut intrarea pe scenă pe ritmurile piesei Dancing Queen de la ABBA, scrie The Guardian.

Este a treia oară în ultimele două luni când Theresa May alege să își etaleze deja celebrele ei mișcări robotice de dans, care i-au atras nenumărate ironii în presa internațională.

În cadrul evenimentului Paritudului Conservator, May a cerut sprijin pentru planul său privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, în contextul în care în ultimele săptămâni şefa executivului a devenit ţinta criticilor fostului ministru de externe Boris Johnson şi ale altor politicieni conservatori eurosceptici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri