Live

Violențe la marșul pro-Brexit: Cinci persoane arestate

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Au fost violențe, vineri seară, la marșul de susținere a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Cinci persoane au fost arestate, transmite Sky News.

Protestatarii și polițiștii s-au ciocnit la marșul pro-Brexit, organizat vineri seară, chiar în ziua în care Marea Britanie ar fi trebuit să iasă din UE.

Doi membri ai Parlamentului ar fi fost agresați de către manifestanți, iar angajații au fost sfătuiți să părăsească clădirea pentru propria siguranță.

Cinci protestatari au fost arestați. Doi dintre ei au fost ridicați de polițiști pentru agresiune, unul pentru consumul de alcool, iar un altul pentru agresarea unui polițist. O a cincea persoană a fost arestată după ce a fost identificată ca fiind căutată pentru o infracțiune comisă într-un comitat din nordul Londrei.

Mii de oameni care se opun prelungirii procedurilor privind ieșirea din UE au mărșăluit în centrul Londrei. Printre ei s-a numărat și europarlamentarul pro-Brexit Nigel Farage. A fost finalul unui marș care a început în urmă cu două săptămâni în Sunderland.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Guvernul britanic vrea să trimită 5.700 de imigranți în Rwanda, dar peste jumătate din ei sunt de negăsit

Regele Charles și-a reluat activitățile publice. Vizibil emoționat, el vizitează un centru medical unde sunt tratați pacienți cu cancer

Prințul William și Kate au făcut publică o fotografie nevăzută până acum, pentru a sărbători 13 ani de căsătorie

Atac cu o sabie de samurai în Londra. Un copil de 13 ani a fost ucis după ce un bărbat a început să înjunghie oamenii la întâmplare

Partenerii noștri