Live

Un bărbat a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei din Chișinău. A lovit alte 2 autoturisme când încerca să scape de politiști

Data publicării:
Poliţiştii au stabilit că un bărbat aflat la volanul unui Mercedes a lovit cu maşina poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului. Foto: Profimedia

Un automobil s-a izbit de poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău miercuri dimineaţa, în jurul orei 06.00, transmite MOLDPRES, citată de Agerpres.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat aflat la volanul unui Mercedes a lovit cu maşina poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini, fără a provoca victime.

Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate procedurile care se impun.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

General american: Rusia nu are forțe suficiente pentru o străpungere majoră în Ucraina

Statele Unite anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei

Viitorul guvern de extremă dreapta din Olanda va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Primul politician transgender din Rusia a anunțat că revine la genul său inițial: „Am realizat că sunt bărbat în postul mare”

Partenerii noștri