Live

Un bărbat beat a încercat să arunce o tânără în fața metroului, la Londra. A susținut apoi că voia de fapt să se sinucidă

Data publicării:
Un bărbat beat a încercat să arunce o tânără în fața metroului, la Londra. Foto: Profimedia

Un britanic a recunoscut că a încercat să o arunce o femeie pe șinele de metrou în fața pasagerilor îngroziți. Incidentul a avut loc la stația King’s Cross din Londra, iar bărbatul era beat, relatează The Independent.

Arthur Hawrylewicz s-a apropiat de tânăra de 22 de ani aflată pe platforma stației de metrou și a luat-o în brațe, încercând să o arunce în fața unui tren care intra în stație.

Cu câteva clipe mai devreme, Hawrylewicz încercase să vorbească cu femeia, care a observat că era beat și i-a cerut să o lase în pace.

Atunci a apucat-o din spate pe victimă și a ridicat-o în brațe. Prietenii ei au încercat cu disperare să o smulgă pe tânără și au reușit să o salveze în ultima clipă.

Incidentul a avut loc în 29 august 2022.

Hawrylewicz a pledat acum vinovat pentru tentativă de omor și urmează să-și afle sentința pe 24 aprilie.

În timpul interogatoriului de la poliție, Hawrylewicz a susținut că a băut trei beri și o treime dintr-o sticlă de vodcă. El a spus a mers la stația de metrou cu intenția de a se sinucide, dar a susținut că nu-și amintește să fi interacționat cu victima, a spus Poliția britanică a Transporturilor.

„Hawrylewicz nu a oferit nicio explicație pentru ce a făcut și a susținut pe parcursul interogatoriului că nu își amintește incidentul, dar victima va trebui să trăiască cu această amintire traumatizantă pentru tot restul vieții”, a spus detectivul Mike Blakeburn.

„Din fericire, acum se poate aștepta la o pedeapsă privativă de libertate semnificativă, în care va avea suficient timp să ia în considerare implicațiile comportamentului său fără sens și violent”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia ameninţă să lovească ţinte britanice atât în Ucraina, cât şi în alte ţări

Sadiq Khan câștigă în premieră al treilea mandat de primar al Londrei

Atac cu o sabie de samurai în Londra. Un copil de 13 ani a fost ucis după ce un bărbat a început să înjunghie oamenii la întâmplare

Programul metroului în noaptea de Înviere. Metrorex atrage atenția că e interzis să se intre în trenuri cu lumânări aprinse

Partenerii noștri