Un bărbat beat a încercat să arunce o tânără în fața metroului, la Londra. A susținut apoi că voia de fapt să se sinucidă

Data publicării:
intrarea in statia de metrou kings cross din londra
Un bărbat beat a încercat să arunce o tânără în fața metroului, la Londra. Foto: Profimedia

Un britanic a recunoscut că a încercat să o arunce o femeie pe șinele de metrou în fața pasagerilor îngroziți. Incidentul a avut loc la stația King’s Cross din Londra, iar bărbatul era beat, relatează The Independent.

Arthur Hawrylewicz s-a apropiat de tânăra de 22 de ani aflată pe platforma stației de metrou și a luat-o în brațe, încercând să o arunce în fața unui tren care intra în stație.

Cu câteva clipe mai devreme, Hawrylewicz încercase să vorbească cu femeia, care a observat că era beat și i-a cerut să o lase în pace.

Atunci a apucat-o din spate pe victimă și a ridicat-o în brațe. Prietenii ei au încercat cu disperare să o smulgă pe tânără și au reușit să o salveze în ultima clipă.

Incidentul a avut loc în 29 august 2022.

Hawrylewicz a pledat acum vinovat pentru tentativă de omor și urmează să-și afle sentința pe 24 aprilie.

În timpul interogatoriului de la poliție, Hawrylewicz a susținut că a băut trei beri și o treime dintr-o sticlă de vodcă. El a spus a mers la stația de metrou cu intenția de a se sinucide, dar a susținut că nu-și amintește să fi interacționat cu victima, a spus Poliția britanică a Transporturilor.

„Hawrylewicz nu a oferit nicio explicație pentru ce a făcut și a susținut pe parcursul interogatoriului că nu își amintește incidentul, dar victima va trebui să trăiască cu această amintire traumatizantă pentru tot restul vieții”, a spus detectivul Mike Blakeburn.

„Din fericire, acum se poate aștepta la o pedeapsă privativă de libertate semnificativă, în care va avea suficient timp să ia în considerare implicațiile comportamentului său fără sens și violent”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri