Live

Un bărbat și-a salvat soția luptându-se cu un rechin

Data actualizării: Data publicării:
Femeia mușcată de rechin a fost transportată la spital cu un elicopter Foto; captură video

Un bărbat a sărit de pe placa sa de surf direct pe un rechin care îi atacase soția și a lovit în mod repetat animalul până când l-a făcut să plece, scrie BBC, care preia relatări din presa australiană. 

Chantelle Doyle, în vârstă de 35 de ani, făcea surf în largul plajei Shelly din Port Macquarie, statul New South Wales, când un rechin a apucat-o de partea din spate a piciorului. 

Sub privirile altor surferi din apropiere, soțul ei a tras-o pe placa lui de surf, s-a repezit la rechin, l-a apucat de spate și l-a lovit cu pumnii până când acesta a slăbit strânsoarea și i-a dat drumul. 

Femeia a fost transportată cu un elicopter la spital, având răni grave pe piciorul drept. A fost operată și era în stare stabilă.

Experți citați de presa locală spun că femeia a fost mușcată probabil de un rechin tânăr din clasa marelui alb, care avea până în 3 metri lungime. 

Partenerul ei, care se numește Mark Rapley, a fost lăudat pentru prezența sa de spirit și pentru curaj. 

Este deja al treilea atac al unui rechin în zona respectivă a coastei australiene care se petrece în ultimele două luni. 

O fetiță care a asistat la scenă spune că după atac rechinul a făcut curse de-a lungul coastei ținând încă în dinți placa de surf a victimei. Plaja a fost închisă și zona monitorizată din elicopter.

Redactor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie a fost ucisă la fiecare patru zile în 2024, în Australia. Oamenii cer ca aceste violențe să fie declarate urgență națională

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

“Bărbatul cu bâta”, care a intervenit eroic în timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetăţenie australiană

China amenință cu proliferarea nucleară în Pacific după ce Australia a anunțat că se va dota cu submarine propulsate nuclear

Partenerii noștri