Live

Un milionar american, condamnat pentru o crimă și bănuit de alte două, a murit în detenție

Data publicării:
Robert Durst fusese condamnat la închisoare pe viață în octombrie 2021.Foto: Profimedia

Milionarul american Robert Durst, condamnat la închisoare pentru crimă, a murit în detenție la vârsta de 78 de ani, potrivit avocatului său citat de BBC.

Durst a murit în California, la câteva luni după ce a pledat vinovat pentru uciderea prietenei sale, Susan Berman.

Durst a ucis-o pe femeie pentru a o împiedica să vorbească cu poliția despre dispariția soției sale. Poliția crede că a ucis alte două persoane.

Durst, care a avut numeroase probleme medicale, a fost pus pe un ventilator la puțin timp după condamnarea sa, a spus avocatul său, Chip Lewis. El a confirmat că Durst a murit la Spitalul General San Joaquin din California, din „cauze naturale” și că suferea de cancer.

Milionarul, moștenitor al unui imperiu imobiliar din New York a fost condamnat la închisoare pe viață în octombrie pentru uciderea în 2000 a lui Berman, care era confidenta și purtătoarea sa de cuvânt.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Soldații ruși au ucis peste 100 de oameni după ce s-au întors de pe front. „O problemă pe care Rusia nu o recunoaște”

Cei trei bărbați care s-au dus în vacanță în Mexic și au fost găsiți într-un puț erau împușcați în cap. Victimele, identificate de rude

Partenerii noștri