Live

Un reporter orb a ieșit învingător din lupta cu un hoț care i-a furat telefonul pe stradă la Londra. „Și-a ales persoana greșită”

Data publicării:
Sean Dilley a suferit mai multe tăieturi și s-a rănit la cot în urma incidentului care a avut loc în jurul orei 6 dimineața. Foto: Profimedia Images

Un reporter nevăzător de la BBC a spus că a sărit „din instinct” asupra hoțului care i-a furat telefonul mobil, reușind astfel să și-l recupereze, scrie BBC.

Sean Dilley a fost ținta atacului de marți dimineața la Londra. O persoană care se deplasa cu bicicleta i-a smuls telefonul din mână, dar Dilley nu a rămas pasiv și a luat imediat decizia de a încerca să își imobilizeze atacatorul.

Dilley a spus că hoțul a ales probabil să îl jefuiască pe el pe baza faptului că este o persoană nevăzătoare.

Un civil în Marea Britanie are dreptul să rețină o altă persoană dacă suspectează că are loc o infracțiune gravă și dacă intenționează să îl predea pe suspect poliției cât se poate de repede.

Corespondentul de știri și-a dat seama că atacatorul este în apropiere și a sărit în direcția lui, reușind să îl pună la pământ. Apoi, i-a imobilizat brațele și și-a recuperat telefonul.

Sean Dilley l-a pus la pământ pe hoțul care i-a furat mobilul, însă i-a dat drumul înainte ca poliția să ajungă la fața locului. Foto: Profimedia Images

Dilley a suferit mai multe tăieturi și s-a rănit la cot în urma incidentului care a avut loc în jurul orei 6 dimineața. Reporterul a folosit funcția de asistență vocală a telefonului său pentru a alerta poliția.

În timp ce aștepta venirea poliției, o altă persoană i-a oferit ajutorul. În acel moment, în timp ce atacatorul continua să se zbată, Dilley i-a spus că îi va da drumul dacă părăsește imediat zona.

Dilley a spus că speră că acțiunile pe care le-a luat din instinct îl vor forța pe hoț să nu mai încerce să facă același lucru din nou. „Și-a ales persoana nevăzătoare greșită în ziua greșită.”

Reporterul și-a descris acțiunile drept „prostești” și a sfătuit pe oricine care ajunge într-o situație asemănătoare că pentru niciun bun material nu merită să îți riști viața și că cel mai bine este să chemi poliția.

Cu toate acestea, Dilley a spus că este fericit că a reușit să își recupereze telefonul.

Editor : Raul Nețoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia ameninţă să lovească ţinte britanice atât în Ucraina, cât şi în alte ţări

Sadiq Khan câștigă în premieră al treilea mandat de primar al Londrei

Zaharova amenință cu nucleara: Rusia va răspunde dacă Ucraina va lovi teritoriul rus cu arme britanice

O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

Partenerii noștri