Live

VIDEO Un pasager i-a tras un pumn unui însoțitor de zbor, pentru o cafea. Ceilalți călători l-au prins și l-au legat de scaun

Data publicării:
Avion American Airlines. Foto: Gulliver/ Getty Images

Un bărbat din California a fost pus sub acuzare pentru că a lovit un însoțitor de bord cu pumnul în ceafă, în timpul unei curse a companiei American Airlines, au anunțat procurorii federali citați de CNN.

Alexander Tung Cuu Le, în vârstă de 33 de ani, riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare.

Incidentul a avut loc în timpul zborului American Airlines 377, de la San José del Cabo, Mexic, la Aeroportul Internațional Los Angeles.

Totul a început când Le s-a ridicat de pe scaun și a cerut cafea, apucând de umeri o însoțitoare de bord. Un alt însoțitor de bord s-a apropiat de Le, care l-a întâmpinat într-o „poziție de luptă”. Când acel însoțitor a plecat spre partea din față a avionului, pentru a raporta comportamentul lui Le pilotului, bărbatul s-a repezit la acesta și l-a lovit cu pumnul în ceafă, potrivit unui agent FBI.

Incidentul a fost înregistrat de un alt pasager, care a spus apoi că Le „l-a lovit cu pumnul pe însoțitorul de bord”.

Înregistrarea video postată pe rețelele sociale arată o persoană care se apropie de un însoțitor de bord spre partea din față a avionului și începe să-l lovească.

În timp ce Le fugea spre spatele avionului, ceilalți pasageri l-au prins și l-au legat cu centura de siguranță de scaun și cu cătușe flexibile furnizate de un însoțitor de bord. Pentru că insista să-și desfacă centura, a fos nevoie să fie legat de scaun cu „ extensii de centură”, potrivit FBI.

Însoțitorul de bord care a fost lovit cu pumnul a rămas în bucătăria avionului, cu o pungă de gheață la ceafă, pentru tot restul zborului și a fost transportat la un spital la aterizare.

O altă însoțitoare de bord „tremura atât de tare încât a avut dificultăți în îndeplinirea sarcinilor sale”, mai spune FBI.

„Actele de violență împotriva membrilor echipei noastre nu sunt tolerate de American Airlines”, a spus compania aeriană într-un comunicat.

„Persoana implicată în acest incident nu va mai avea voie niciodată să călătorească cu noi și vom colabora îndeaproape cu forțele de ordine”, se mai arată în comunicat.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion rusesc și unul american, filmate unul lângă celălalt deasupra Strâmtorii Bering

Petrecere de 1 Mai încheiată cu bătaie, la Vama Veche. Poliția îi caută pe făptași

Un avion F-16 s-a prăbuşit într-un parc naţional din SUA, aproape de locul în care s-a desfășurat primul test al bombei atomice

O femeie de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

Partenerii noștri