Live

Locuitorii Sectorului 4 din București vor putea cumpăra de la primărie blocatoare pentru locurile de parcare

Data publicării:
Locuitorii Sectorului 4 din București vor putea comanda blocatoare pentru locurile de parcare de la primărie. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Locuitorii Sectorului 4 din București vor putea cumpăra de la primărie blocatoare pentru locurile de parcare de reședință, cu rezervare în avans, a anunțat Direcția de mobilitate urbană din cadrul instituției.

Costul unui astfel de blocator este de 1.240 de lei și va putea fi achitat în două tranșe - 400 de lei la validarea cererii și restul sumei odată cu montarea aparatului.

Reprezentanții primăriei se vor ocupa de montarea și punerea în funcțiune a dispozitivelor, care vor rămâne în proprietatea beneficiarilor locurilor de parcare. Garanția este de 49 de luni.

Potrivit Direcției de mobilitate urbană, blocatoarele de parcare sunt realizate dintr-o carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, au un braț prevăzut cu cod QR care este rezistent la șocuri și lovituri este echipat cu detector de prezență a vehiculelor, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.

Rezervările pot fi făcute pe siteul Direcției de mobilitate urbană.

Editor : D.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pelerinaj de Florii în Capitală. Procesiunea a început de la Mănăstirea Radu Voda și se va încheia la Catedrala Patriarhală

Ciolacu, despre cursa pentru Capitală: Matematic, într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă

80 de ani de la bombardamentele americane asupra Bucureștiului. „Era groaznic, fugeam când auzeam bombardierele. Apoi am fugit de ruși”

Firea așteaptă ca Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: A spus că nu candidează dacă candidez eu

Partenerii noștri