Live

Imagini greu de privit. Momentul în care o gimnastă aterizează greșit și își rupe ambele picioare

Data actualizării: Data publicării:

Cariera unei tinere gimnaste din SUA s-a încheiat în agonie după ce a ratat o aterizare în timpul unui exercițiu la sol și și-a dislocat ambii genunchi. S-a întâmplat în timpul unui concurs organizat în Baton Rouge, Louisiana. Studenta concura pentru Universitatea Auburn.

Picioarele gimnastei Samantha Cerio au părut că se frâng ca bețele de chibrituri, după aterizarea ratată. S-a prăbuși pe podea, iar spectatorii au amuțit, șocați. Tânăra și-a îmbrățișat genunchii, vizibil în agonie.

Medicii și oficialii universității nu au oferit prea multe informații publicului despre starea gimnastei. Se pare că studenta și-a dislocat ambii genunchi și se crede că ar fi suferit și fracturi la ambele picioare.

Într-o postare pe Instagram, Cerio și-a anunțat retragerea din sport după acest cumplit accident. Anunțul a fost făcut vineri seara. Gimnasta, care are 18 ani de carieră în spate, a mulțumit echipei și tuturor celor care i-au fost alături în acest timp.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Copil de etnie maghiară, torturat de colegi la lotul de gimnastică. Kelemen Hunor: Iată unde duce discursul de ură al AUR

Imagine rară cu Nadia Comăneci, din 1976. Motivul pentru care a fost distribuită de ambasada SUA

Universitățile de top din SUA, criticate pentru felul în care au gestionat antisemitismul. Președintei Harvard i se cere demisia

Gimnastele României nu au bani de antrenamente pentru Jocurile Olimpice. Federația apelează la donații

Partenerii noștri