Live

Diagnosticul lui Neymar. Cât de gravă este accidentarea fotbalistului

Data publicării:

Atacantul brazilian Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, a anunţat clubul său, Paris Saint-Germain, citat de lequipe.fr. Fotbalistul este incert pentru meciul cu Real Madrid, din 6 martie, contând pentru returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie News.ro.

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI NEYMAR

După ce s-a accidentat, Neymar a fost transportat imediat la centrul medical al celor de la PSG, după meciul cu Marseille, unde a fost supus mai multor teste, inclusiv un RMN. Decarul sud-american a mai fost supus în cursul zilei de luni la noi teste, însă doctorii lui PSG nu s-au pripit să dea un diagnostic.

Acesta a venit, în cele din urmă, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost supus la un control cu ultrasunete și unei tomografii computerizate. Diagnosticul internaționalului brazilian nu este deloc îmbucurător pentru parizieni: are entorsă la glezna dreaptă și o fisură la degetul mic de la același picior.

Formaţia PSG a învins, duminică, pe Olympique Marseille, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), în derbiul campionatului francez, care a avut loc în etapa a XXVII-a a Ligue 1. În acestă partidă, Neymar a părăsit terenul pe targă, în minutul 80, după ce şi-a răsucit glezna dreaptă, cu nouă zile înaintea returului cu Real Madrid (3-1 în tur pentru madrileni), din optimile de finală ale Ligii Campionilor. PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările. 

Un alt jucător cu probleme medicale la PSG este Marquinhos, care a suferit o leziune musculară de gradul I la cvadricepsul stâng. Fundaşul nu este însă în pericol să rateze meciul cu Real.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid. Salariul cerut de starul francez

Neymar este acuzat că a exploatat o fostă angajată. Femeia îi cere jucătorului aproape 400.000 de euro despăgubiri

Șamanii peruani au făcut un ritual pentru a-l „neutraliza” pe Neymar înaintea meciului Peru-Brazilia: „Să nu alerge, să nu joace bine”

VIDEO. Mbappe a mers cu gărzi de corp și o blindată militară în satul natal al tatălui său

Partenerii noștri