Live

Reacția lui Ronaldo, după ce poliția americană a anunțat că redeschide ancheta în cazul de viol care îl vizează

Data publicării:

Cristiano Rolando a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care neagă acuzațiile de viol care îl vizează. Asta după ce poliția din SUA a anunțat că ancheta în acest caz va fi redeschisă.

„Neg în mod categoric orice acuzație care mă vizează. Consider că violul este o infracțiune îngrozitoare, care vine în contradicție cu tot ce sunt și cu tot ce cred. Nu vreau să alimentez spectacolul mediatic montat de persoane care vor să se promoveze folosindu-se de numele meu. Aștept cu nerăbdare rezultatul oricărei anchete, pentru că nu am nimic pe conștiință” , scris Cristiano Ronaldo pe pagina oficială de Facebook.

Starul portughez Ronaldo este în mijlocul unui scandal sexual. O tânără s-a hotărât să îl acuze după nouă ani de viol. Ea a povestit cu lux de amănunte jurnaliştilor germani şi judecătorilor cum s-ar fi petrecut totul. Fotbalistul susţine că totul e o fantezie şi că profită de numele lui pentru a se face cunoscută.

CITEȘTE ȘI: Cristiano Ronaldo, acuzat de viol. O tânără a povestit în detaliu ce i-ar fi făcut fotbalistul în 2009

Kathryn Mayorga povesteşte că superstarul lui Juventus Torino a invitat-o alături de alţi prieteni în penthouse-ul său dintr-o hotel de lux din Las Vegas. În timpul petrecerii i-ar fi propus să meargă împreună în jacuzzi. În timp ce tânăra se schimba în baie, fotbalistul ar fi venit peste ea şi i-ar fi făcut avansuri. Deşi Kathryn Mayorga l-ar fi refuzat, Ronaldo a mers mai departe, spune ea. Ar fi imobilizat-o şi ar fi agresat-o sexual. Kathryn spune că a mers în aceeaşi zi la poliţie, dar i-a fost teamă să spună că atacatorul ei este celebrul Ronaldo. Abia după câteva săptămâni a recunoscut acest lucru în faţa anchetatorilor.

Cristiano Ronaldo are o altă versiune asupra acelei nopţi: a întreţinut relaţii sexuale cu Mayorga, dar susţine că a fost cu acordul tinerei.

Nu, nu, nu. Tot ce spun ei este fals. Vor să se promoveze pe spatele meu. Nu e ieşit din comun. E o altă faţă a celebrităţii”, a spus fotbalistul într-un scurt video postat în weekend pe Instagram.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu 9 ani şi ar fi fost păstrat sub tăcere după ce Ronaldo i-ar fi dat tinerei 375.000 de dolari.

Acum, Kathryn Mayorga spune că a fost încurajată de campania MeToo și s-a hotărât să facă totul public.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitație patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, la 38 de ani, după a fost cel mai bun marcator din lume în 2023: "Eu decid când se va termina"

Ce spune Iranul despre posibilitatea ca Ronaldo să fie biciuit de 99 de ori pentru că a îmbrățișat o femeie

Cristiano Ronaldo ar putea fi inculpat într-un caz mai vechi de viol

Partenerii noștri