Reacția lui Ronaldo, după ce poliția americană a anunțat că redeschide ancheta în cazul de viol care îl vizează

Data publicării:
ronaldo

Cristiano Rolando a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în care neagă acuzațiile de viol care îl vizează. Asta după ce poliția din SUA a anunțat că ancheta în acest caz va fi redeschisă.

„Neg în mod categoric orice acuzație care mă vizează. Consider că violul este o infracțiune îngrozitoare, care vine în contradicție cu tot ce sunt și cu tot ce cred. Nu vreau să alimentez spectacolul mediatic montat de persoane care vor să se promoveze folosindu-se de numele meu. Aștept cu nerăbdare rezultatul oricărei anchete, pentru că nu am nimic pe conștiință” , scris Cristiano Ronaldo pe pagina oficială de Facebook.

Starul portughez Ronaldo este în mijlocul unui scandal sexual. O tânără s-a hotărât să îl acuze după nouă ani de viol. Ea a povestit cu lux de amănunte jurnaliştilor germani şi judecătorilor cum s-ar fi petrecut totul. Fotbalistul susţine că totul e o fantezie şi că profită de numele lui pentru a se face cunoscută.

CITEȘTE ȘI: Cristiano Ronaldo, acuzat de viol. O tânără a povestit în detaliu ce i-ar fi făcut fotbalistul în 2009

Kathryn Mayorga povesteşte că superstarul lui Juventus Torino a invitat-o alături de alţi prieteni în penthouse-ul său dintr-o hotel de lux din Las Vegas. În timpul petrecerii i-ar fi propus să meargă împreună în jacuzzi. În timp ce tânăra se schimba în baie, fotbalistul ar fi venit peste ea şi i-ar fi făcut avansuri. Deşi Kathryn Mayorga l-ar fi refuzat, Ronaldo a mers mai departe, spune ea. Ar fi imobilizat-o şi ar fi agresat-o sexual. Kathryn spune că a mers în aceeaşi zi la poliţie, dar i-a fost teamă să spună că atacatorul ei este celebrul Ronaldo. Abia după câteva săptămâni a recunoscut acest lucru în faţa anchetatorilor.

Cristiano Ronaldo are o altă versiune asupra acelei nopţi: a întreţinut relaţii sexuale cu Mayorga, dar susţine că a fost cu acordul tinerei.

Nu, nu, nu. Tot ce spun ei este fals. Vor să se promoveze pe spatele meu. Nu e ieşit din comun. E o altă faţă a celebrităţii”, a spus fotbalistul într-un scurt video postat în weekend pe Instagram.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu 9 ani şi ar fi fost păstrat sub tăcere după ce Ronaldo i-ar fi dat tinerei 375.000 de dolari.

Acum, Kathryn Mayorga spune că a fost încurajată de campania MeToo și s-a hotărât să facă totul public.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri