Live

Veste bună! Postolachi, atacantul lui PSG, a primit cetățenie română și poate juca pentru Națională

Data actualizării: Data publicării:

Fotbalistul echipei PSG Virgiliu Postolachi, născut în Republica Moldova, a devenit, începând de marţi, cetăţean român, a anunţat ambasada României la Paris.

„Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promiţători tineri fotbalişti ai campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetăţean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetăţenie română în cadrul unei ceremonii emoţionante”, se arată pe pagina de Facebook a ambasadei.

„A depus jurământul şi apoi a fost intonat imnul României. De astăzi, Virgiliu Postolachi, unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti de la Paris Saint-Germain, este cetăţean român”, a scris ambasadorul Luca Niculescu, pe aceeaşi reţea de socializare.

Postolachi, în vârstă de 18 ani, are naţionalitate moldoveană şi franceză. El a marcat, la 31 iulie, golul prin care formaţia Paris Saint-Germain a învins, cu scorul de 3-2, echipa Atletico Madrid, într-un amical din cadrul International Champions Cup, disputat la Kallang.

Federaţia Română de Fotbal a dorit ca Postolachi să obţină cetăţenia pentru a fi convocat la echipele naţionale ale României. 

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un fotbalist columbian în vărstă de 24 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren, în timpul unui antrenament

Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid. Salariul cerut de starul francez

„Obiectivul nostru este să trecem de această grupă”. Toate reacțiile de la Națională de după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Zilele în care România va juca la EURO 2024 și cele trei orașe germane unde se vor disputa meciurile

Partenerii noștri