„Obiectivul nostru este să trecem de această grupă”. Toate reacțiile de la Națională de după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Data actualizării: Data publicării:
germania venim scris pe un panou in germana dupa calificarea la euro
La Campionatul European din Germania, România face parte din Grupa E. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Selecționerul Edi Iordănescu, prezent la tragerea la sorți de la Hamburg, precum și tricolori de bază ai naționalei în preliminarii, au oferit pentru frf.ro primele reacții după ce România și-a aflat adversarii de la EURO 2024.

La Campionatul European din Germania, România face parte din Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia și câștigătorea play-off-ului B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

AICI toate grupele de la EURO 2024

Edward Iordănescu

„Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de aceasta grupă. Vom continua să muncim ca și până acum, avem drumul nostru, șansa noastră, și împreună, cu unitate și încredere, am demonstrat că putem realiza multe lucruri frumoase. Nu va fi ușor, indiferent de echipa care va veni din play-off. Este Campionatul European și toate formațiile de aici sunt valoroase.”

Nicolae Stanciu

„Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. La începutul tragerii mi-aș fi dorit să avem o grupă cu Portugalia și Italia, n-am jucat niciodată împotriva lor. Suntem conștienți unde suntem, suntem conștienți că prin forța grupului am reușit să obținem această calificare, de pe primul loc în grupă, și ne dorim mult mai mult. Vrem să trecem de faza grupelor!”

Ianis Hagi

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă! Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici și-a câștigat dreptul prin muncă!”

Citiți și:
Zilele în care România va juca la EURO 2024 și cele trei orașe germane unde se vor disputa meciurile

Răzvan Marin

„O grupă bună, o grupă echilibrată, chiar dacă Belgia pleacă favorită, dar cu siguranță va fi o luptă strânsă. Îmi doresc să dăm totul pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie, așa cum am facut-o în preliminarii, iar la finalul celor trei meciuri să ne calificăm mai departe! Hai, ROMÂNIA!”

Radu Drăgușin 

„O grupă care ne dă speranțe mari, o să mergem în Germania foarte încrezători și doar cu gândul de a trece mai departe de faza grupelor. Este Campionatul European, sunt prezente cele mai bune echipe din Europa! Orice se poate întâmpla, iar eu am încredere că împreună o să obținem rezultatele pe care noi ni le dorim!”

Andrei Burcă

„Am urmărit tragerea împreună cu Florin Tănase și cred că se poate compara cu grupa noastră de calificare. Avem Belgia favorită, dar cu care ne vom putea bate, și după vin celelalte trei care se vor lupa pentru a se califica mai departe. Ne așteptă meciuri dificile, dar noi trebuie să avem încredere în noi și să continuăm acest drum bun pe care l-am început. Această calificarea a fost doar un prim pas! Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru că mergem la EURO de le locul 1 în grupă, cu cea mai bună defensivă, iar acest lucru ne obligă!”

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri