Live

Fotbalist cunoscut împușcat mortal, în această noapte, la Amsterdam

Data actualizării: Data publicării:
Kelvin Maynard (dreapta) Foto: Guliver/ Getty Images

Fostul fotbalist al lui Burton Albion, olandezul Kelvin Maynard, a fost împuşcat mortal la 32 de ani, joi seara, în Amsterdam, Olanda. Din primele informaţii oferite de poliţie, doi bărbaţi pe o motocicletă sunt atacatorii.

O nouă veste îngrozitoare izbeşte fotbalul. Maynard, care juca acum pentru gruparea olandeză Alphense Boys, a fost ucis pe stradă în zona Langbroekdreef din Amsterdam, conform De Telegraaf. Imediat cum focurile de armă au început, Maynard a încercat să scape de atacatorii săi şi să se refugieze într-o clădire, dar maşina pe care o conducea a intrat frontal în acea clădire. Decesul a fost anunţat de poliţia din Amsterdam: “Putem confirma că victima atacului tragic care a avut loc în Langbroekdreef, joi seara, este bărbatul în vârstă de 32 de ani pe nume Kelvin Maynard. O anchetă a fost deschisă în privinţa crimei”.

Vârful carierei fotbalistului care avea 32 de ani a avut loc la Burton Albion, atunci când a promovat cu echipa în Championship. A mai jucat la: Volendam, Olhanense, Kecskeméti LC, Emmen, Antwerp, Spakenburg, Quick Boys şi Alphense Boys.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Fostul fotbalist Robinho a fost arestat și va sta 9 ani în închisoare pentru viol

„O experiență cutremurătoare”. Un fotbalist din Kenya a fost răpit și torturat într-o pădure. Cum a fost salvat

Luigi „Gigi” Riva a murit. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei Italiei avea 79 de ani

Partenerii noștri