Live

Accidentarea Cristinei Neagu. Anunțul făcut de FRH: „Din păcate, diagnosticul a fost confirmat”

Data publicării:
Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă în timpul meciului contra Ungariei.

Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă în meciul României cu Ungaria și va sta departe de teren aproximativ 6 luni. Căpitanul naționalei feminine are o ruptură de ligament încrucişat anterior, pentru care va avea nevoie de o recuperare îndelungată. Astfel, Cristina Neagu nu va mai evolua la Campionatul European de Handbal din Franţa.

Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucişat anterior rupt. Căpitanul echipei naţionale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opţiunile pentru o recuperare cât mai rapidă", a precizat Federaţia Română de Handbal, pe Facebook.

Miercuri, în minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, după opt ani, în semifinalele Campionatului European din Franţa, de pe locul al doilea în grupa a II-a, şi va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris. În cealaltă semifinală se vor duela Franţa şi Olanda.

România a pierdut, cu 29-31, meciul de miercuri, cu Ungaria, dar a obţinut calificarea după rezultatul Olanda - Germania, scor 27-21.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

(P) Cristina Neagu: Poate că am greșit lăsându-i pe toți să creadă că e normal să înscrii câte zece sau mai multe goluri pe meci

Mesajul transmis de Cristina Neagu colegelor din lotul naţional de handbal, înaintea plecării la Campionatul Mondial din Spania

Cristina Neagu este infectată cu noul coronavirus

Kaufland, campanie alături de campioana Cristina Neagu: Important este să găsești echipa potrivită alături de care să pornești la drum

Partenerii noștri