(P) Cristina Neagu: Poate că am greșit lăsându-i pe toți să creadă că e normal să înscrii câte zece sau mai multe goluri pe meci

Data actualizării: Data publicării:
cristina neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu, 33 de ani, cea mai valoroasă jucătoare de handbal din România, a dialogat timp de aproape o oră, în cadrul unui proiect jurnalistic facilitat de BRD Groupe Société Générale, despre prezentul și viitorul handbalului românesc, despre CSM și națională, despre antrenorat și viața de după handbal, despre fair play și respect în relația antrenor-jucătoare. 

Cristina Neagu a vorbit despre echipa ei și cât de complicat este să faci performanță în condițiile în care componența se schimbă de la sezon la sezon, iar omogenitatea în echipă se asigură foarte greu, având în vedere că sunt jucătoare de șapte naționalități. „În primul rând, de acest lucru (omogenitatea echipei - n.n.) trebuie să se asigure antrenorul, care implementează un anumit stil de joc, care își dorește anumite jucătoare pe care crede că le poate folosi, iar noi, celelalte fete din echipă, trebuie să comunicăm la antrenament, să punem la punct micile detalii... Astăzi, este unul dintre cele mai frumoase grupuri în care am fost eu în cariera mea, grupul care s-a format la CSM București”, a spus Cristina Neagu.

„Ne-a unit dorința de performanță și faptul că au venit niște fete cu o calitate umană foarte ridicată... E foarte important ca într-o echipă să ai și colege care își înțeleg rolul, care au și acel dram de nebunie, de amuzament... Lucrurile astea sunt foarte importante într-o echipă și noi avem toate ingredientele în acest moment și îmi pare foarte rău că multe dintre ele vor pleca și că va trebui să o luăm de la capăt”, a mai spus handbalista.

Urmăriți, mai jos, interviul acordat în exclusivitate de Cristina Neagu, căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României și ambasador de brand BRD – Groupe Société Générale, jurnalistului Cătălin Striblea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri