Live

Imaginile care au făcut înconjurul lumii. Ce este de fapt ”tatuajul” de pe piciorul patinatoarei Mirai Nagasu

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images
Patinatoarea Mirai Nagasu scris istorie, duminica seară, după ce a devenit prima americancă din istorie care a reușit să realizeze perfect  săritura de tip triplu axel, la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.
 
 
Imaginile cu patinatoarea care se bucură pentru uriașa performanță pe care o reușise au făcut înconjurul lumii. Mirai Nagasu este a treia patinatoare din istorie, după japonezele Midori Ito și Mao Asada, care a reușit o astfel de săritură. Triplu axel este foarte dificil de executat, deoarece trebuie realizat cu fața spre direcția de mers și presupune trei rotiri și jumătate, aterizarea fiind și ea problematică.
 
În euforia inițială, un detaliu a scăpat ințial fanilor patinatoarei. În imaginile surprinse în timpul numărului, fotografii au suprins și ceea ce părea a fi un tatuaj imens pe coapsa sportivei. Părea că aceasta și-a tatuat ”SUA” pe picior. Cel puțin aceasta a fost concluzia unor internauți, care au și lăudat-o pentru îndrăzneața alegere:
Care se traduce prin: ”Îmi place faptul că Mirai Nagasu are un tatuaj pe picior. Îți dezvăluie la modul cel mai sincer că nu este chiar atât de serioasă precum te-ar face să crezi ținuta ei subțire și croită cu bun gust”.
 
Potrivit lui Nagasu, însă, imensul tatuaj nu este altceva decât bandă terapeutică Kinesio, folosită de atleți în tratarea diferitelor dureri musculare sau  în recuperarea după accidentări.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie s-a plâns pe TikTok că nu a fost angajată din cauza tatuajelor. Postarea s-a viralizat și a devenit subiect de dezbatere

Macron dezvăluie „planurile B și C” în cazul unor amenințări teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris

Macron acuză Rusia că încearcă să submineze Jocurile Olimpice. El spune că există planuri alternative pentru ceremonia de deschidere

Sportivii ruşi şi belaruşi nu vor defila la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce reguli a mai anunțat CIO

Partenerii noștri