Live

Larisa Iordache, operată pentru a treia oară, după două intervenții nereușite făcute în România

Data publicării:
Foto: Agerpres

Gimnasta Larisa Iordache a suferit a treia operaţie la tendonul ahilian stâng, de această dată la o clinică din Viena, şi se arată optimistă privind recuperarea în vederea participării la JO de la Tokyo. FR Gimnastică le-a mulţumit antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang pentru sprijinul acordat sportivei, scrie News.ro. 

”A treia oară cu noroc! După două intervenţii chirurgicale nereuşite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operaţie a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik. Îi mulţumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare şi profesionalism, dar şi domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang pentru sprijin. Tare, Lari! Sănătate şi recuperare rapidă! Alături de tine!”, se arată în mesajul FR Gimnastică, postat marţi pe pagina oficială de Facebook, alături de fotografii ale Larisei Iordache după intervenţia chirugicală.

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat, în octombrie 2017, la Campionatul Mondial, în timp ce se încălzea pentru calificările la sol. Ea urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus, dar a părăsit sala într-un scaun cu rotile, iar diagnosticul a fost de ruptură de tendon ahilian stâng.

Ea a fost supusă la două operaţii în ţară, dar nu s-a refăcut complet, astfel că a ajuns din nou la intervenţie chirurgicală, de această dată la Viena.

Sportiva s-a arătat optimistă după intervenţia de la Viena şi speră să revină în circuitul competiţional, pentru a putea participa la Jocurile Olimpice din 2020 (Tokyo).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de etnie maghiară, torturat de colegi la lotul de gimnastică. Kelemen Hunor: Iată unde duce discursul de ură al AUR

Bărbatul care a primit un transplant de rinichi de porc a fost externat și se simte bine

Benjamin Netanyahu, operat de hernie, sub anestezie generală

Partenerii noștri