Live

Moment amuzant cu un baschetbalist de origine română. Cum a reușit să se „înghesuie”, la 2,31 metri, într-un Hyundai Accent

Data actualizării: Data publicării:
@captura YouTube

Imagini cu baschetbalistul Robert Bobroczkyi, de origine română, născut la Arad, au amuzat mulți fani ai acestui sport. La o înălțime de nu mai puțin de 2,31 metri, acesta a acceptat să arate cum reușește să intre într-o mașină medie.

Robert, stabilit în SUA, încă nu joacă în NBA. La 17 ani însă, are o înălțime impresionantă, vorbește fluent trei limbi și este un jucător de baschet foarte lăudat.

Pentru că însă nu a ajuns să câștige suficienți bani din sportul pe care-l practică, Robert nu își permite un automobil pe măsura lui. Are un Hyundai Accent, o mașină confortabilă pentru un om de înălțime medie sau chiar unul înalt, însă nu și pentru un baschetbalist care depășește cu mult 2 metri.

Imaginile cu jurnalistul care îl provoacă să arate lumii întregi cum reușește să intre în mașină au fost publicate pe YouTube.

Citiți și:  VIDEO. Un adolescent român are 2,30 metri la 15 ani

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri