Live

FOTO | Ce a făcut echipa Elveției de FedCup în Cluj, după întâlnirea pierdută cu România

Data publicării:

Echipa Elveţiei s-a simţit excelent la Cluj-Napoca pe durata şederii pentru întâlnirea din FedCup, pierdută cu România (1-3), dar şi după încheierea competiţiei. Duminică seară, Martina Hingis şi o mare parte din echipa sa au ieşit în Clubul Janis, unde au dansat şi s-au distrat „pe rupte”, după cum anunţă, luni, conducerea localului.

„Oaspeţi de seamă aseară în Janis, aproape toată echipa de tenis a Elveţiei, în frunte cu celebra Martina Hingis, au dansat şi s-au distrat pe rupte! Tare mândri am fost”, au scris reprezentanţii clubului pe Facebook, arătându-se încântaţi.

România a câştigat cu 3-1 întâlnirea cu Elveţia, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, şi s-a calificat în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, după o pauză de trei ani.

Sâmbătă, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, şi Irina Begu (38 WTA) a trecut, cu scorul de 6-4, 6-1, de Timea Bacsinszky (46 WTA).

Duminică, Simona Halep a învins-o pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, şi la dublu Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea au fost învinse de cuplul Jil Teichmann/Viktorija Golubic, scor 0-6, 6-0, 10-6.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Închisorile din Elveția sunt supraaglomerate, deținuții stau pe paturi pliante. Autoritățile vor să aducă în plus containere cu gratii

Spitalul Militar din Cluj-Napoca dă asigurări că Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomială pe timpul internării

Zelenski anunță că summitul de pace din Elveția va avea loc pe 15 și 16 iunie. Rusia nu e invitată

Florin Piersic a ajuns pe masa de operație la Cluj-Napoca, după finalul unui spectacol

Partenerii noștri