Live

Simona Halep este în sferturile de finală de la AO. Victorie superbă în fața lui Naomi Osaka

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep a câștigat duelul din optimile de finală de la Australian Open cu japoneza Naomi Osaka, sportivă considerată o posibilă nouă Serena Williams, și a învins-o cu scorul 6-3, 6-2, în aproximativ o oră și 19 minute. Partida vine după un joc epuizant pentru Simona Halep în faza a treia a turneului de la Australian Open, când meciul împotriva americancei Lauren Davis a durat trei ore și 45 de minute.

În turul următor, Simona o va întâlni pe Karolina Pliskova.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a Simonei, după ce s-a calificat în sferturile de la AO: „Acest turneu arată ca un maraton”

Site-ul Australian Open vorbește la superlativ despre Simona Halep, în timpul meciului cu Naomi Osaka

Simona Halep, locul I WTA, şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, calificarea în sferturile de finală, după victoria obţinută, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, în faţa japonezei Naomi Osaka, locul 72 WTA, într-o oră şi 19 minute. 

ACTUALIZARE 9:31 GAME, SET, MATCH.  Simona este în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a învins-o pe japoneza Naomi Osaka cu scorul de 6-3, 6-2. 

ACTUALIZARE 9:25 Simona Halep este aproape de câștigarea meciului, la doar un game distanță. Scorul este 5-2 în favoarea româncei, însă va fi nevoită să încerce să câștige acest game pe serviciul adversarei. 

ACTUALIZARE 9:20 „Când numărul 1 mondial e în formă, nu ai ce face decât să îi apreciezi jocul”, scrie Australian Open, pe Twitter, publicând un clip scurt cu reacția lui Naomi Osaka, după o lovitură câștigată de Halep. Scorul este 3-1 în favoarea Simonei.

ACTUALIZARE 8:53 Simona Halep rezistă asaltului de lovituri puternice ale japonezei și câștigă primul set. Scor: 6-3

ACTUALIZARE 8:50 Simona se distanțează: 5-3

ACTUALIZARE 8:45. E 4-3 pentru Simona Halep în setul 1.

ACTUALIZARE 8:35 Partida începe cu o luptă destul de strânsă. În acest moment, în setul 1, Osaka este în avantaj: 3-2 

LIVE TEXT, AICI

Desfăşurarea meciului va avea strânsă legătură cu forma fizică a Simonei. Liderul mondial a avut parte de un meci maraton cu Lauren Davis. A învins-o pe americancă după 3 ore şi 45 de minute.

Simona Halep (26 de ani, numărul 1 WTA) se reface după un meci extrem de solicitant cu Lauren Davis. A trecut de aceasta cu 4-6, 6-4, 15-13, după aproape 4 ore de joc.

De partea cealaltă, Osaka (Japonia, 20 de ani, locul 72 WTA) a trecut de Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-2.

„Sunt aproape moartă”. În doar trei cuvinte, Simona Halep a explicat care este starea sa fizică la capătul celor meciului câştigat dramatic cu Lauren Davis. Un efort uriaş pentru o victorie istorică a liderului mondial. Succesul a lăsat urme în perspectiva optimilor de finală.

Tatăl primei jucătoare a lumii, Stere Halep, dă asigurări că Simona se va reface până la meciul cu Osaka.

„Cu siguranță va juca în următorul meci, acum e în recuperare. Se fac proceduri cu gheață, după ultimele tehnologii. Din câte știu, sigur va juca. Simona își dă toată silința să câștige și să meargă mai departe”, a explict Stere Halep.

În procesul de recuperare, constănţeanca a decis să-şi anuleze antrenamentul de duminică. Epuizată după partida de aproape patru ore cu Davis, Halep vrea să fie cât mai odihnită luni.

Simona a câştigat primele două partide cu Naomi. Meciul nu va fi clar unul simplu. Deşi foarte tânără, Osaka (20 de ani) a pierdut la mare luptă ambele întâlniri cu românca. Forţa dovedită la 18 ani are acum şi o experienţă importantă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Partenerii noștri