Live

Video&Foto Nick Kyrgios a fost amendat cu 17.000 de dolari la Wimbledon pentru „limbaj obscen”. „E beată turtă. Parcă ar fi băut 700 de pahare"

Data publicării:
Nick Kyrgios. Foto-Profimedia Images

Tenismanul australian Nick Kyrgios a încheiat participarea la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, cu o amendă de 3.000 dolari, pentru „limbajul obscen” din finala câştigată de sârbul Novak Djokovic, transmite EFE.

„E beată turtă și vorbește cu mine în mijlocul unui game. E cea care arată ca și cum ar fi băut 700 de pahare”, a spus, printre altele, tenismanul, în finala turneului de Mare Șlem de duminică.

Pe parcursul turneului pe iarbă londonez, din cauza ieşirilor sale la adresa publicului, arbitrilor şi chiar propriului anturaj, Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari, dar calificarea în prima lui finală de Grand Slam i-a adus un premiu de 1,18 milioane euro, ceea ce ridică totalul premiilor câştigate de australian la 10,8 milioane euro.

Sportivul australian cât și oponentul său din turul 3 al turneului au fost amendați după ce Nick Kyrgios a vocalizat un limbaj obscen iar Stefanos Tsitsipas a avut un comportament care nu este sportiv.

De asemenea, Kyrgios a fost sancționat pentru că a purtat haine sau accesorii ce nu respectă codul vestimentar al turneului.

Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) a câştigat duminică turneul de Mare Şlem de la Wimbledon după ce s-a impus în finală, în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3), în faţa australianului Nick Kyrgios (40 ATP).

Australianul a acces în finală beneficiind de retragerea, în semifinale, a spaniolului Rafael Nadal, care a acuzat o accidentare la abdomen, conform Agerpres.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nick Kyrgios a recunoscut că și-a agresat fizic fosta iubită

Nick Kyrgios a primit cea mai mare amendă dictată vreodată la US Open pentru criza de nervi de la finalul meciului cu Hacianov

Nick Kyrgios s-a plâns de mirosul de marijuana venit din tribune la US Open: „Nu e ceva ce vreau să respir între puncte”

Novak Djokovic reușește pentru prima dată să-l învingă pe Nick Kyrgios și câștigă Wimbledon 2022 pentru a șaptea oară

Partenerii noștri